Cercetaţi pentru infracţiuni rutiere

Publicat de actualitati-arad in 02 Dec, 2014 | Parerea ta

politistMai multe persoane care au săvârşit infracţiuni rutiere au fost depistate în ultimele zile de polițiști, pe drumurile din municipiul și județul Arad.

Printre cei depistați se află și un bărbat, în vârstă de 58 ani, din judeţul Timiș, care conducea un autoturism VW Golf, fără a deține permis de conducere auto. Bărbatul a fost depistat în cursul zilei de sâmbătă, pe DJ 682, de poliţiştii de la Poliția orașului Lipova.

Totodată, poliţiştii din Șiria au depistat, în localitatea Galşa, un bărbat, de 47 ani, din comuna Şiria, care conducea un autoturism Opel Astra, iar la testarea cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În municipiul Arad, poliţiştii rutieri au depistat, pe Bulevardul Revolutiei, un tânăr în vârstă de 25 ani, din Arad, care conducea un autoturism Ford, iar la testarea cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii de la Poliția orașului Ineu au depistat un bărbat de 42 ani, din Ineu, care conducea pe DJ7 92, între localităţile Ineu şi Seleuş, un autoturism Ford. La testarea cu apartul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În toate cazurile, poliţiştii au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere“, se menționează într-o informare a Inspectoratului de Poliție al Județului Arad.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare