Ziarul electronic al arădenilor

Cercetat penal pentru o glumă la locul de muncă

Muncitorul care și-a împușcat, în glumă, un coleg cu un pistol cu aer comprimat, în timpul programului de lucru, la o fabrică de mobilă din Arad, este cercetat penal pentru vătămare din culpă.

Polițiștii au primit de la reprezentanții fabricii de mobilă Cotta Internațional imagini surprinse de camerele de supraveghere.

Potrivit Biroului de presă al Inspectoratului Județean de Poliției Arad, citat de News.ro, angajatul care și-a rănit un coleg folosind un pistol cu aer comprimat este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă. Angajatul are 22 de ani, în timp ce victima are 41 de ani.

Conform medicilor de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, victima a fost operată, după ce a suferit leziuni în zona anală din cauza presiunii aerului de la dispozitiv. Medicii nu se pot pronunța încă despre cum va evolua recuperarea și nu exclud ca victima să rămână cu sechele fizice.

Președintele Cotta Internațional Arad, Gheorghe Cosma, fondatorul fabricii de mobilă unde lucrează cei doi muncitori, a declarat că angajatul care și-a împușcar colegul cu pistolul cu aer comprimar nu a scăpat nici de o cercetare internă

Șefa Inspectoratului Teritorial de Muncă Arad, Ecaterina Isac, spune că cercetarea internă are loc în fabrică sub supravegherea inspectorilor, adăugând că va avea loc o reconstituire a faptelor.

Un angajat al unei fabrici de mobilă din Arad a fost transportat la spital în stare gravă, săptămâna trecută, după ce un coleg a făcut o glumă când era aplecat, împuşcându-l în fund cu un pistol special cu aer comprimat.

CITITI SI: Muncitor împușcat în fund cu un pistol cu aer comprimat

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.