Ziarul electronic al arădenilor

Centrul Municipal de Cultură inițiază consultări cu ONG-urile

Centrul Municipal de Cultură Arad lansează o invitație la o întâlnire de lucru către toate entitățile care intenționează să depună proiecte în acest an în baza Legii 350/2005 privind regimul finanțărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activități non-profit de interes general.

Pentru a veni în sprijinul acestor entități, Centrul Municipal de Cultură Arad a inițiat mai multe modificări în ceea ce privește metodologia care prevede principiile, cadrul general și procedura acordării finanțărilor din fonduri publice locale.

Întâlnirile vor avea loc la sediul Centrul Municipal de Cultură, situat pe Bulevardul Revoluției 97, ap.4, în funcție de liniile bugetare la care entitățile doresc să aplice, după cum urmează:

Marți, 14 februarie, ora 16.00: linia bugetară: Sportul de performanță și Sportul pentru toți

Miercuri, 15 februarie, ora 16.00: linia bugetară: Proiecte de tineret, învățământ și recreative 2017

Joi, 16 februarie, ora 16.00: linia bugetară: Proiecte culturale 2017

Scopul acestui demers este acela de a îmbunătăți colaborarea cu toți potențialii beneficiari de finanțări nerambursabile precum și dorința de a dovedi transparență.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Centrul Municipal de Cultură Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *