Ziarul electronic al arădenilor

Centrul Europe Direct Arad, la Ziua Europei

Ca în fiecare an, cu ocazia zilei de 9 mai – Ziua Europei s-au amenajat 20 de pavilioane de prezentare pe platoul din fața Primăriei Arad, unde s-a pregătit un nou sat european.

Anul acesta a fost de fapt o expoziție miniaturală a mai multor țări membre ale Uniunii Europene.

Prezentarea celor 20 de standuri reprezentând țări europene a fost urmată de programe artistice realizate de elevi din școlile arădene, cu dansuri și muzică tradițională din Europa, iar atmosfera a fost colorată de baloane și pictură pe față, realizate de voluntari din partea Centrului Europe Direct Arad.

Premiile oferite de Centrul Europe Direct Arad pentru cele 20 de școli implicate în proiect, au constat din puzzle cu țările europene, pixuri, șepcuțe, baloane și multe materiale informative. S-au aplicat chestionare de evaluare, iar la final organizatorii au oferit diplome participanților.

La muuulți ani Europa!

Organizatorii evenimentului au fost: Primăria municipiului Arad, Direcția de Dezvoltare și Asistență Comunitară, Centrul municipal de cultură, Asociația Educațio, Centrul județean de voluntariat și Centrul Europe Direct Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Centrul Europe Direct Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *