Cea mai mare fotografie panoramică din lume: Londra, văzută la 360 de grade

Publicat de actualitati-arad in 22 Feb, 2013 | Parerea ta

londraCompania 360Cities a realizat cea mai mare fotografie panoramică din lume – panorama Londrei de pe Turnul BT (British Telecom) – pentru a marca încheierea anului olimpic şi a celui paralimpic 2012, două evenimente majore găzduite de capitala britanică.

Desfăşurată, în rezoluţie obişnuită, fotografia ar avea dimensiunile palatului Buckingham din Londra. Fotografia de 320 gigapixeli a fost creată de fondatorul 360Cities.net, Jeffrey Martin, şi de colegii săi de la 360Cities, Holger Schulze şi Tom Mills. Ei au lucrat timp de trei zile, în noiembrie 2012, pentru a realiza cele 48.600 de imagini, făcute de la etajul al 29-lea al Turnului BT.

360Cities.net a realizat cea mai mare colecţie online de fotografii panoramice georeferenţiate, uluitoare, create de o reţea de câteva mii de fotografi din întreaga lume, experţi în realizarea de panorame. Prin intermediul parteneriatelor încheiate cu Google Earth, Microsoft, Nokia Maps şi Flipboard, conţinutul 360Cities.net dispune de o audienţă internaţională.

360 Cities Holding B.V. este o companie olandeză care are o filială în Praga.

sursa: mediafax.ro

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din International

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare