Ce vând arădenii: Hărmigi „ca soarele“ și sandale „magnifice“

Publicat de actualitati-arad in 20 Feb, 2013 | Parerea ta

caiArădenii care postează anunțuri de vânzare pe site-urile de mica publicitate folosesc, pe lângă mai multe fotografii, și texte, unele cu conținut care stârnește zâmbete, pentru a-și atrage cumpărători.

Fie că vând animale, obiecte de îmbrăcăminte, ori cărţi sau decoraţiuni interioare, arădenii își descriu marfa, astfel încât să impresioneze potențialii cumpărători.

Astfel, unul dintre cei care au postat un anunț de vânzare pe un site de profil anunță că are doi cai „ca soarele“

„… am doi hărmigi (foto) ca soarele de vânzare, la un preţ zic eu enorm de covenabil şi aş dori să le găsesc proprietar. Sunt doi hărmigi cu vârsta de un an şi opt luni. Rasa semi- murani. Pret. 7.000 lei, negociabil“, este anunţul postat de un bărbat din Belotinț.

O altă persoană care a scos la vânzare mai multe lenjerii de pat le-a caracterizat ca fiind de „nota 10”.

„Vând faţă de plapumă, 1 buc + 1 de perină (…) din bumbac, fără urmă de uzură, sunt de nota 10. Costă setul 10 lei. Trimit şi prin poştă + taxa 8 lei”, se arată în anunţ.

De asemenea, cei care vor o cămaşă tradiţională din Indonezia, „spectaculoasă“, purtată de nobilimea din această țară, o pot cumpăra cu 120 lei.

„Vând cămaşă spectaculoasă din batik satria nouă. Cămaşa din batik original cu aplicaţii aurii a fost purtată de nobilimea ţării Indonezia, ca un semn distinctiv. Materialul din care este confecţionată are o calitate aparte, mărimea este XL. Cămaşa este nouă”, se menţionează în anunţ.

Un alt arădean vinde o carte cu tematică religioasă, care a fost alcătuită cu „multă trudă și osteneală“. Prețul este de 50 de lei, iar vânzătorul face și o descriere amănunţită atât a autorului, cât şi a conţinutului cărții.

„Noul Theotokarion – Canoanele aghiorite ale Maicii Domnului. Această culegere a Sfântului Nicodim Aghioritul, alcătuită „cu multă trudă şi osteneală” în anul 1796, este socotită drept una dintre cele mai înalte doxologii care au fost închinate vreodată Maicii Domnului, rod şi sinteză a evlaviei Sfântului Munte de-a lungul mai multor veacuri de vieţuire creştină”, se arată în anunţul postat pe unul dintre site-urile de mică publicitate.

Un alt anunț care atrage atenția este cel al unei tinere care vinde sandale „absolut magnifice”, la superpreț – 100 lei.

„Le-am achiziţionat la preţul de 250 lei, dar îmi sunt mici, mă cam strâng. sunt superbe, absolut magnifice. Super preţ, din piele! Cusute lateral, superbe!!!”, se menţionează în anunţ.

Un alt arădean, proprietar al unei găleţi din lemn, oferă, pe lângă descrierea produsului, şi idei de utilizare a acestuia.

„Găleată din lemn de esenţă tare, ideală pentru fântână sau doar ca şi ornament la o fântână rustică, la casa de vacanţă. Se mai poate folosi şi ca ornament. Se pot depozita în ea încărcătoarele de la telefoane, telefoane, GPS şi alte mărunţişuri
sau pentru flori, se pune floarea cu tot cu ghiveci în ea, se poate agăţa sus sau la nivelul solului, se mai poate pune gheaţă în ea pentru sticlele de băutură. Preţ 150 lei (…)”, scrie în anunţ.

Cele mai multe dintre produsele scoase de arădeni la vânzare pe site-urile de mică publicitate au prețuri negociabile.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare