Ce se mai votează în Consiliul Local Arad

Publicat de actualitati-arad in 11 Jun, 2014 | Parerea ta

IMG_9041Consilierii locali au aprobat, miercuri, 11 proiecte, într-o ședință extraordinară care a durat 15 minute și de la care a lipsit primarul Aradului, Gheorghe Falcă, acesta fiind plecat din țară.

Astfel, toate proiectele incluse pe ordinea de zi a ședinței au fost votate în unanimitate de consilierii prezenți.

Printre proiectele aprobate miercuri s-a aflat şi cel privind aprobarea organizării Galei premiilor Jurnaliştilor din Banatul Istoric, eveniment pentru care a fost alocată suma de 25.000 de lei. Această Gală se va desfășura joi, 12 iunie, la Teatrul Clasic „Ioan Slavici“, începând cu ora 17.00

De asemenea, consilierii au aprobat contractul de ipotecă pe venituri, încheiat între municipiul Arad şi Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare. Aprobarea acestui contract a fost necesară având în vedere intenția municipalității de a contracta un al treilea credit de la BERD.

Tot în unanimitate a fost aprobat proiectul privind desemnarea componenţei comisiei de concurs, a comisiei de soluţionare a contestaţiilor şi a secretariatului acestor comisii în vederea desfăşurării concursului de management la Filarmonica Arad.

Pe ordinea de zi s-a mai aflat proiectul de hotărâre privind realocarea numărului de burse acordate unor unităţi de învăţământ preuniversitar de stat din municipiul Arad, acesta fiind votat în unanimitate de consilieri.

Totodată, pe ordinea de zi s-a mai aflat proiectul de hotărâre privind aprobarea închirierii, prin licitaţie publică, a spaţiilor temporar disponibile din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat din municipiul Arad. Și acest proiect a fost aprobat de consilieri.

Consilierii locali au mai aprobat în ședința de miercuri repartizarea unei locuinţe construite prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe, situată în municipiul Arad.

Proiectele de hotărâre privind ajustarea tarifelor pentru serviciul de salubrizare stradală în municipiul Arad şi ajustarea tarifului pentru serviciul de precolectare, colectare şi transport a deşeurilor municipale au fost, de asemenea, aprobate de consilieri.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare