Ce PROGRAM are tramvaiul lui Moș Crăciun

Publicat de actualitati-arad in 07 Dec, 2014 | Parerea ta

OLYMPUS DIGITAL CAMERATramvaiul lui Moș Crăciun, care circulă în Arad în perioada sărbătorilor de iarnă, a revenit pe traseu, iar oficialii Companiei de Transport Public au prezentat programul după care va rula pe traseele din oraș.

Programul poate fi consultat pe pagina de internet a Companiei de Transport Public Arad.

Astfel, cei care doresc să afle la ce oră şi în ce staţie soseşte tramvaiul lui moş Crăciun trebuie să acceseze www.ctparad.ro, unde a fost publicat programul tramvaiului pe staţii şi ore.

Conform programului, tramvaiul lui Moș Crăciun va circula de luni până vineri, în intervalul orar 16.00 – 20.00, iar în zilele de sâmbătă şi duminică, între orele 10.00 și 20.00.

Tramvaiul a început să circule prin oraş la sfârşitul săptămânii trecute, fiind condus de un vatman costumat în Moş Crăciun.

Reprezentanţii Companiei de Transport Public Arad au menţionat că numai copiii însoţiţi de părinţi sau de educatoare ori învăţătoare vor putea călători cu acest tramvai.

Circulaţia acestui tramvai a devenit tradiţională în apropierea sărbătorilor de iarnă, 2014 fiind al 15-lea an de când este pus în circulaţie.

Atât conducerile instituţiilor de învăţământ preşcolar, cât şi cele ale şcolilor primare, sunt invitate să facă, din timp, programări, pentru a se evita aglomeraţia.

Rezervările se pot face la dispeceratul Companiei de Transport Public, la telefon 0257-338.597.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare