Ce infracțiuni mai comit italienii în Arad

Publicat de actualitati-arad in 04 Dec, 2015 | Parerea ta

judecataUn cetățean italian a fost trimis în judecată, fiind acuzat că a omorât mai multe oi și a amenințat cu moartea două persoane, faptele având loc în zona localității arădene Țipar.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu Criş au informat că au dispus trimiterea în judecată a lui Alborghetti Renato Virginio, cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere, lovire sau alte violenţe şi ameninţare.

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că, în data de 22 aprilie, cetățeanul italian, în timp ce se afla în extravilanul localităţii Ţipar jud.Arad, în apropierea digului râului Crişul Alb, a ucis, călcând cu tractorul, 14 ovine.

Totodată, italianul l-a ameninţat pe proprietarul oilor cu moartea şi l-a lovit cu palma în cap. De asemenea, italianul a mai ameninţat cu moartea şi o altă persoană.

Dosarul a fost înaintat spre soluţionare Judecătoriei Chişineu Criş.

Polițiștii au informat că prejudiciul cauzat a fost estimat la aproximativ 20.000 lei.

Italianul susține că ciobanul a intrat, în ultimii ani, de mai multe ori cu oile pe terenurile care îi aparțin și i-a provocat pagube care depășesc 100.000 euro.

CITITI SI: Un italian a omorât și rănit 20 de oi, cu tractorul

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare