Ce informații cer turiștii despre Arad

Publicat de actualitati-arad in 30 Jun, 2014 | Parerea ta

infotourTuriștii care au vizitat, anul trecut, Aradul au solicitat informații despre traseele turistice, evenimentele culturale derulate municipiu, restaurantele și cluburile din oraș, dar au solicitat și cărți cu imagini din istoria Aradului.

În Raportul privind starea economică, socială și de mediu a municipiului Arad pentru anul 2013 se menționează că, în anul 2013, peste 7.800 de turiști au beneficiat de informații turistice despre Arad. Informațiile au fost oferite la Biroul Infotour, dar și telefonic, turiștii fiind din categorii diverite de vârstă și ocupație.

Conform Raportului, Biroul de Informare Turistică – Infotour Arad a fost vizitat de 4.969 de persoane şi a primit 2.844 de solicitări de informări prin telefon.

„Vizitatorii au fost atât români, cât şi străini, în majoritate maghiari, italieni, englezi, germani, dar şi spanioli, francezi, chinezi, canadieni, olandezi, israelieni, cehi, danezi, austrieci, polonezi, sârbi şi belgieni. Aceştia au beneficiat de servicii de informare turistică pentru domeniile de interes specifice fiecărui grup sau individ în particular”, se menționează în Raport.

Din acelaşi document reiese că turiştii au solicitat diferite informaţii referitoare la municipiul şi judeţul Arad, harta municipiului, noul Atlas al Aradului, monografiile în imagini ale municipiului şi judeţului Arad, editate de Casa de Cultură Arad, noutăţi cu privire la diferite evenimente culturale (teatru, filarmonică, muzeu, galeriile de artă).

De asemenea, turiştii au mai solicitat informaţii despre agenţiile de turism, despre agenţiile de transport, programe de recreere, trasee turistice, locuri de cazare (hoteluri, pensiuni, moteluri, camping-uri), atât din municipiu cât şi din judeţ. Totodată, turiştii au mai solicitat informaţii despre restaurante şi cluburi din municipiu, dar şi diverse informaţii despre Arad, pentru a putea fi prezentate diferiţilor investitori.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare