Ce a pățit un arădean care își căuta loc de muncă

Publicat de actualitati-arad in 11 Feb, 2013 | Parerea ta

muncaUn recidivist este cercetat penal pentru înșelăciune, după ce a luat bani, de mai multe ori, de la un tânăr din Arad, căruia i-a promis că-i va intermedia angajarea într-o firmă.

Cel care a dat banii, un tânăr în vârstă de 22 ani, din municipiul Arad, a sesizat Inspectoratul de Jandarmi Județean, după ce a văzut că promisiunea nu a fost onorată.

După verificările efectuate a rezultat că Gheorghe R., în vârstă de 27 ani, din localitatea Şagu,  a pretins, în repetate rânduri, sume de bani, cu promisiunea că îi va intermedia tânărului din Arad angajarea în cadrul unei societăţi comerciale din municipiu.

Gheorghe R. a fost identificat în scurt timp de jandarmi și a declarat că a distrus copiile documentelor personale primite, iar banii primiţi, în sumă totală de 250 lei, i-a cheltuit.

„În urma verificărilor efectuate a rezultat că Gheorghe R. a ispăşit doi ani de închisoare pentru acelaşi gen de faptă“, a precizat Emilia Fînață, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad.

Pe numele recidivistuluiau fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale, pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare