CCIA Arad: Prezentarea modificărilor Codului Fiscal

Publicat de actualitati-arad in 08 Mar, 2016 | Parerea ta

pozaCamera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, în parteneriat cu Direcţia Venituri a Primăriei Municipiului Arad şi cu Asociaţia Națională a Evaluatorilor Autorizați din România, organizează, la solicitarea societăţilor comerciale, vineri, 11 martie 2016, începând cu ora 11.00, la sediul CCIA Arad de pe strada Cloșca nr. 5, evenimentul de informare cu privire la principalele modificări aduse Codului Fiscal în anul 2016 şi valoarea impozabilă în contextul noului Cod Fiscal.

Evenimentul va fi prezentat de domnul Pavel Neamţiu, Director al Direcţiei de Venituri împreună cu Doamna Perjariu Fanica, şef Serviciu Impunere persoane fizice, care vor expune principalele modificări aduse de Codul Fiscal, precum şi de domnul Daniel Manaţe, Preşedintele Asociaţiei Naţionale a Evaluatorilor Autorizaţi din România, care va prezenta valoarea impozabilă în contextul noului Cod Fiscal.

Fiecare prezentare are prevăzută o sesiune de întrebări şi răspunsuri, urmând ca la final să aibe loc o sesiune de networking.

Participarea la eveniment este gratuită şi poate fi confirmată până cel târziu în data de 10.03.2016, la adresa de email oana.socaci@ccia-arad.ro, detalii suplimentare la telefon: 0730 188 296, persoană de contact Oana Socaci.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de CCIA Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare