Ziarul electronic al arădenilor

CCIA Arad: Oportunități de internaționalizare pentru firme

DSC_0141Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Arad, în parteneriat cu ADR VEST în calitate de coordonator al consorțiului RO-Boost SMEs, în cadrul rețelei Enterprise Europe Network, au organizat vineri – 15 iulie 2016 la sediul CCIA Arad evenimentul ”Enterprise Europe Network – oportunități de internaționalizare pentru firme”.

ADR Vest  prin biroul său Enterprise Europe Network oferă companiilor din regiunea de Vest  o gamă complexă de servicii de sprijin pentru internaționalizarea afacerilor.

Având acces la o platformă online de internaționalizare, în care sunt publicate zilnic zeci de cereri și oferte de cooperare internațională în afaceri, ADR Vest  oferă posibilitatea: vizualizării celor mai noi cereri și oferte de cooperare în afaceri; facilitarea contactului cu firmele din străinătate care au creat cererile/ofertele respective; publicarea unei cereri sau oferte de cooperare în afaceri având ca scop promovarea propriilor produse/servicii sau tehnologii; primirea de alerte personalizate în funcție de domeniul de activitate  și alte servicii de internaționalizare personalizate.

Doamna , Raluca Cibu-Buzac – Director Politici Regionale și Internaționalizare a subliniat că folosirea platformei de internaționalizare EEN a condus deja la încheierea de contracte de producție sau prestări servicii între firme din regiunea Vest și firme din Germania sau Polonia în domenii precum transport si logistică, prelucrări metalice.

”Evenimentul  a urmărit să ofere un cadru structurat de discuții în care reprezentanții firmelor și specialiștii în comerț din județul Arad s-au  întâlnit  și  au făcut schimb de informații pentru identificarea de noi oportunități de afaceri”, a declarat Gheorghe Seculici președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de CCIA Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.