CCIA Arad la „Forumul Cameral Trilateral”

Publicat de actualitati-arad in 30 Sep, 2015 | Parerea ta

DSC_0001Delegaţia Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad a participat, miercuri, 23 octombrie 2015, la „Forumul Cameral Trilateral” organizat la Centrul de Afaceri Maghiar-Român al Camerei de Comerţ şi Industrie a judeţului Békés.

Din delegatia aradeana a facut parte presedintele CCIA Arad, Gheorghe Seculici, directorul general Tiberiu Ciul, membru in Colegiul de conducere al CCIA ARAD Aurel Ionescu si responsabilul de relatii externe Andrea Kranowszky Nagy.

In cadrul forumului au mai participat Camerele de Comert si Industrie a judetelor Bihor, Caras-Severin, Hunedoara, Timis, Camera de Comert si Industrie Bratislava, Kosice, Camera de Comert si Industrie a judetului Békés si Sectiunea Maghiara – Romana al Camerei de Comert si Industrie Ungara.

„In cadrul intalnirii au fost dezbatute posibilitatile de colaborare bilaterale între camerele de comert si participarea la proiecte comune transfrontaliere. De asemenea, au fost aduse in discutie si oportunitati de sprijinire a mediului de afaceri din regiunea trilaterala Ungaria-Romania-Slovacia. Multumim partenerilor de la Camerei de Comert si Industrie a judetului Békés, precum si tuturor participantilor din celelalte judete si regiuni pentru implicare si dezvoltare de solutii pentru cooperari in sustinerea mediului de afaceri”, a declarat Gheorghe Seculici, presedintele CCIA Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de CCIA Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare