CCIA Arad: Informare privind noutăţile din Codul Fiscal

Publicat de actualitati-arad in 11 Mar, 2016 | Parerea ta

DSC_0421Astăzi a avut loc la Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad evenimentul de informare cu privire la principalele modificări aduse Codului Fiscal în anul 2016 şi valoarea impozabilă în contextul noului Cod Fiscal.

Evenimentul s-a desfăşurat în parteneriat cu Direcţia Venituri a Primăriei Municipiului Arad, reprezentată de Director Pavel Neamţiu şi Sef Serviciu Impunere persoane fizice Perjariu Fanica şi cu Asociaţia Națională a Evaluatorilor Autorizați din România, prezentat de Preşedinte Daniel Manaţe.

Evenimentul s-a dovedit a fi de folos atât pentru persoane fizice cât şi pentru agenţii economici, care au avut ocazia să adreseze întrebări cu privire la subiectul temei abordate: principalele modificări aduse Codului Fiscal în anul 2016 şi valoarea impozabilă în contextul noului Cod Fiscal.

“Scopul acestei întâlniri a fost acela de a informa mediul de afaceri cu privire la principalele modificări aduse de normele noului Cod Fiscal 2016. Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad este în permanenţă informată despre noutăţile legislative şi pentru că suntem aici ca să venim în sprijinul mediului de afaceri arădean şi să asigurăm accesul la informaţii, am organizat această dezbatere, în parteneriat cu Direcţia de Venituri a Primăriei Municipiului Arad şi cu Asociaţia Națională a Evaluatorilor Autorizați din România”, a declarat Gheorghe Seculici, Preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de CCIA Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare