Căutați pentru furturi în Franța și Austria, prinși la Nădlac

Publicat de actualitati-arad in 13 Feb, 2015 | Parerea ta

nadlacDoi români, pe numele cărora erau eliberate mandate europene de arestare, au fost reținuți la PTF Nădlac, aceștia fiind căutați de autoritățile din Franța și Austria, unde au comis furturi cu pagube de sute de mii de euro.

Cei doi se aflau într-un autoturism Audi, înmatriculat în Marea Britanie, condus de Cosmin G, de 25 ani, din județul Mehedinți. Alături de șofer se afla și Alin G., de 37 ani, tot din Mehedinți, care a prezentat o carte de identitate care nu îi aparținea.

În urma verificărilor s-a stabilit că Alin G. este căutat pentru arestare în vederea extrădării, alertă emisă de autoritățile din Franţa, în data de 4 septembrie 2014, pe numele său fiind emis un mandat european de arestare, pentru săvârşirea mai multor infracţiuni contra proprietăţii, cu pagube de sute de mii de euro.

De asemenea, tot cu ocazia controlului s-a constatat că şi Cosmin G. figurează ca fiind căutat pentru arestare în vederea extrădării, alertă emisă de Austria, în data de 18 august 2014, pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de furt cu pagube de aproximativ 124.000 de euro.

Poliţiştii de frontieră i-au intocmit lui Alin P. lucrare penală pentru săvârsirea infracţiunilor de fals privind identitatea şi tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

Cei doi mehedințeni au fost predaţi la IPJ Arad în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare