Ziarul electronic al arădenilor

Căsuțe din lemn de la Ștrandul Neptun, incendiate

Două căsuțe din lemn din incinta Ștrandului Neptun din Arad au fost distruse de un incendiu, iar pompierii au stabilit că focul a fost pus intenţionat, în acest caz fiind demarată o anchetă pentru distrugere.

Incendiul a fost sesizat la 112 duminică dimineaţă, în jurul orei 5,00, după ce flăcările au cuprins o căsuţă din campingul din incinta Ştrandului Neptun. În zonă există câteva sute de căsuţe din lemn, dar nu sunt folosite în sezonul rece.

La sosirea pompierilor, flăcările erau extinse deja la o a doua cabană, învecinată.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, George Pleşca, ambele căsuţe au fost distruse, dar s-a reuşit limitarea extinderii flăcărilor la alte construcţii.

„Cauza probabilă este folosirea cu intenţie a surselor de aprindere cu intenţia producerii incendiului”, a declarat Pleşca la finalul cercetărilor de la faţa locului.

Pentru că incendiul a fost provocat, poliţiştii au deschis o anchetă.

„A fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru distrugere prin incendiere. În acest moment, cercetările vizează fapta, nu persoane”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Arad, Lorena Radu, citată de News.ro.

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.