Ziarul electronic al arădenilor

„Căsătoria“, la Teatrul clasic „Ioan Slavici“ Arad

foto-casatoria2Teatrul Clasic ,,Ioan Slavici” Arad invită publicul la una dintre cele mai apreciate producții ale sale, un spectacol excepțional,  o  comedie spumoasă  care s-a bucurat de mare succes și care face  săli pline la fiecare reprezentație.  

Joi,  22 decembrie, iubitorii de teatru sunt așteptați la o nouă reprezentație a spectacolului „Căsătoria“  de N.V. Gogol. Regia și decorul spectacolului poartă semnătura lui Laurian Oniga, iar costumele sunt create de Indre Colta.

În distribuție îi veți regăsi pe îndrăgiții actori: Oltea Blaga, Carmen Butariu, Liliana Balica, Florin Covalciuc, Constantin Florea, Sorin Calotă, Dan Covrig, Ionel Bulbuc, Roxana Sabău, Călin Stanciu și Robert Pavicsits, cooptat recent în acest proiect.

Scrisă în anul 1833, „Căsătoria“ este una dintre cele mai importante piese ale celebrului dramaturg rus. De la acest moment al scrierii sale, comedia lui Gogol i-a atras pe mulți  regizori, iar  de-a lungul anilor,  s-a jucat pe scena   celor mai importante teatre ale lumii.

Presărată cu replici pline de umor, cu o  ironie usturătoare și plină de sarcasm, piesa ne spune povestea tânărului Podlekin, un funcționar burlac  care decide că a sosit vremea să se așeze la casa lui. Prietenii săi, deja însurați vor să îl convingă că nimeni nu are voie să scape de căsătorie și sunt hotărâți să-i găsească nevastă.

Publicul  va  avea parte un spectacol de calitate, cu mult umor,  bună dispoziție dar și de  surprize pregătite de organizatori, într-o seară ce se vrea cu totul specială.

„Căsătoria“ are loc, joi, 22 decembrie 2016, la sala mare a teatrului, de la ora 19.00.

Biletele se pot achiziționa de la agenția teatrului sau accesând platforma www.biletmaster.ro. Prețul unui bilet este  20 lei pentru adulți, 10 lei pentru pensionari, studenți și elevi, iar abonamentele sunt valabile pentru acest spectacol.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Teatrul Clasic “Ioan Slavici” Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *