Cartofi umpluți

Publicat de actualitati-arad in 14 Dec, 2014 | Parerea ta

Ingrediente:

17 cartofi potriviți ca mărime

150 gr.mozarella

250 gr. branza telemea de vaca

o cutie brânza Cottage light

o cutie brânză Făgăraș

o linguriță semințe de chimen

un ardei roșu

un ardei verde

două linguri pate vegetal

sare, piper

Mod de preparare:

Se spală cartofii sub jet de apă rece și se fierbe în coajă. După ce au fiert se trec sub jet de apă rece și se curăță coaja pe partea superioară. Se scobește miezul din fiecare cartof cu o linguriță, astfel încât să rămână un perete de câțiva milimetri.

În fiecare cartof se așează câte o felie de mozarella, se presară apoi semințe de chimen.

Într-un bol separat se amestecă telemeaua rasă cu pate-ul vegetal, branza Cottage, brânza Făgăraș, câteva semințe de chimen, sare și piper după gust. Cu această pastă se umplu cartofii, se decorează apoi cu bucățele de ardei și se așează în tava cuptorului tapetată cu hârtie de copt.

Se dă tava la cuptorul preîncălzit pentru 30 minute și se scoate când cartofii sunt rumeniți.

sursa: bucatatras.ro

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20
reduceriturism.ro

Mai multe din Reteta zilei

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare