Cartofi înăbușiți

Publicat de actualitati-arad in 07 Aug, 2013 | Parerea ta

Ingrediente:

8 cartofi

două linguri ulei

sare

piper

cimbru

pătrunjel verde (opțional)

Mod de preparare:

Se curăță cartofii, se taie în lung în patru, apoi fiecare sfert în bucăți mici.

Se spală și se pun într-o cratiță sau ceaun cu ulei, câteva linguri de apă și puțină sare și cimbru. Se acoperă și se lasa să fiarbă înabușit, mai mult în abur.

Dacă apa scade și mai este nevoie, se mai adaugă puțină. Se pun pe platou. Se presară piper pisat și opțional verdeața toacată mărunt.

Se servesc castraveți murați.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Reteta zilei

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare