Ziarul electronic al arădenilor

Cartofi cu ardei la cuptor

Ingrediente:

500 g cartofi, ulei, o ceapă, un ardei gras, o linguriță muștar, sare, piper, concentrat de legume, o linguriță muștar, 100 gr. pastă de tomate, pătrunjel verde

Mod de preparare:

Cartofii curățați se taie felii. Ceapa se toacă mărunt și se pune la călit în ulei împreună cu feliile de cartofi. Când ceapa devine sticloasă, se adaugă ardeiul tocat, muștarul și 300 ml. supă făcută din concentratul de legume. Se lasă să fiarbă până se înmoaie ardeii. Dacă mai trebuie zeamă, se completează cu supă.

Când sunt bine fierți cartofii, se adaugă pasta de tomate, se sărează și se piperează și se dă mâncarea la cuptor pentru 15 minute.

Se presară pătrunjel tocat deasupra.

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *