Ziarul electronic al arădenilor

Cartofi copţi în coajă cu mujdei

Ingrediente:

8 cartofi potriviţi

Mujdei:

două căpăţâni de usturoi

jumătate linguriţă sare grunjoasă

ulei de floarea soarelui

un strop apă minerală

oţet

mărar şi pătrunjel, fin tocate

Mod de preparare:

Se spală cartofii bine, se usucă şi se pun la copt în cuptor. Se întorc de pe o parte pe alta, pentru a se coace bine pe ambele părţi.

Mujdeiul:

Se curăţă usturoiul de coajă, se trece prin presa pentru usturoi după care se presară sarea grunjoasă şi se bate bine usturoiul până se obţine o pastă omogenă.

Se adaugă ulei, puţin câte puţin.

La final se adaugă oţetul, puţină apă minerală şi opţional mărar şi pătrunjel, fin tocate.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *