„Cartierul de Poveste” – Ateliere de creație, muzică și surprize pentru copii

Publicat de actualitati-arad in 23 Apr, 2016 | Parerea ta

afis - cartier de poveste„Cartierul de Poveste” este un eveniment dedicat copiilor, organizat de Organizația Municipală a PNL Arad, în colaborare cu Organizația Municipală a Femeilor Liberale din Arad.

În cadrul evenimentului cei mici vor putea participa la ateliere de creație, vor avea parte de muzică, baloane, mascote și multe alte surprize.

„Cartierul de Poveste” debutează sâmbătă – 23 aprilie, începând cu ora 16.00, în cartierul Grădiște. În fiecare sfârșit de săptămână acesta se va muta în alt cartier.

„Dorim să ne bucurăm alături de copiii noștri de vremea bună de afară și să promovăm activitățile recreative pentru copiii din toate cartierele Aradului”, a spus Adina Dumitrean, președintele Organizației Municipale a Femeilor Liberale din Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare