Cărți pentru absolvenții de liceu din Arad

Publicat de actualitati-arad in 29 May, 2014 | Parerea ta

livraa-300x211Absolvenţii de liceu din Arad vor primi şi în acest an bonuri în valoare de 30 de lei, cu care își vor putea cumpăra cărți.

Proiectul „Cartea Absolventului“ a ajuns la ediția a IX-a, iar la finalul anului școlar, aproximativ 2.000 de absolvenți de liceu din Arad vor primi bonuri, cu care își vor putea achiziționa cărți.

„«Cartea absolventului» este deja o tradiţie în oraşul nostru, tinerii care în 2014 se despart de băncile şcolii fiind cea de-a noua generaţie de absolvenţi care primesc cadoul simbolic din partea Primăriei în acest moment important al vieţii lor. Primarul municipiului Arad, viceprimarii şi consilierii municipali participă în această perioadă la festivitățile de absolvire la toate liceele din oraș, pentru a-i felicita pe asolvenți și pentru a le oferi cadourile, sub formă de bonuri valorice, pentru achiziţia unui volum. Bonurile sunt fiecare în valoare de 30 de lei“, a precizat Corina Drăghici, purtător de cuvânt al Primăriei Arad.

Proiectul „Cartea absolventului“ a demarat în anul 2006 și este primul proiect de acest gen inițiat de vreo primărie de municipiu din România.

Anul trecut, aproximativ 1.000 de absolvenți de liceu din Arad au primit bonuri valorice, pentru achiziționarea de cărți.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare