Carne de porc cu cartofi noi la cuptor

Publicat de actualitati-arad in 31 May, 2014 | Parerea ta

Ingrediente:

5 felii pulpă de porc

2 căței usturoi

o lingură pastă de creveți

sos de soia

cimbru

sos de ardei iuți

0,5 kg. cartofi noi

Mod de preparare:

Se marinează carnea de porc în puțin sos de soia și sos de ardei iuți, apoi într-o cratiță se pune la foc puțin ulei, usturoiul tocat mărunt și o lingură pastă de creveți.

Se lasă pe foc pâna când usturoiul se rumenește ușor (fără să se ardă), se adaugă apoi bucățile de carne, se  lasă două minute să se rumenească, apoi se adaugă marinata și se dă cratița la cuptor până când carnea s-a pătruns bine.

Cartofii noi se prăjesc și când sunt gata se servesc cu carnea și cu diverse sosuri.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Reteta zilei

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare