Ziarul electronic al arădenilor

Carmen Lucuța, manager interimar la Spitalul Județean Arad

Carmen Alina Lucuța a fost numită, luni, în funcția de manager interimar la Spitalul Clinic Județean Arad, după ce mandatul Corinei Crișan a expirat.

„Președintele Consiliului Judeţean Arad, Iustin Cionca, a dispus, astăzi, numirea doamnei Carmen Alina Lucuţa în funcţia de manager interimar la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. Numirea în funcție a doamnei Carmen Alina Lucuţa  survine faptului că astăzi a expirat termenul până la care puteau fi înlăturate motivele de incompatibilitate  ale doamnei dr. Corina Crişan, prevăzute de Legea 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii. Dr. Corina Crișan a optat pentru calitatea de consilier judeţean“, se menționează într-un comunicat de presă al Consiliului Județean Arad.

Carmen Alina Lucuţa a ocupat până în prezent funcţia de director financiar-contabil al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

„Numirea se face până la ocuparea prin concurs a postului sau până la revocarea unilaterală din funcţie, dar nu mai mult de o perioadă de şase luni“, se mai precizează în comunicatul de presă.

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.