Ziarul electronic al arădenilor

Caravana Metropolis s-a încheiat

Caravana Metropolis – Cinema în Aer Liber (www.cinemainaerliber.ro), poveste care a adunat peste 300.000 de spectatori în cei cinci ani de când colindă țara, a poposit între 27 iunie și 2 iulie la Arad, în Parcul „Mihai Eminescu“.

În al treilea an consecutiv de proiecții la Arad, vreme de șase seri, spectatorii au putut viziona filme noi premiate la Cannes, Globurile de Aur, nominalizate sau laureate ale premiului Oscar.

Programul festivalului a inclus unele dintre cele mai bune filme ale anului, care au înregistrat succes atât din partea criticilor, cât și din partea publicului. Acestea au putut fi urmărite în condițiile unei săli de cinema moderne, la standarde de calitate europene, pe un ecran gonflabil de 120 m² și singurul proiector digital mobil din țară, de 17.000 lumeni.

Filmele din selecţia oficială, drame, thrillere, comedii și documentare pentru toate gusturile şi vârstele, au fost:

Caravana va continua în săptămânile următoare la Brașov, Timișoara și Sibiu.

Caravana Metropolis – Cinema în Aer Liber este organizat de Asociația Culturală Metropolis, cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei, finanțat de Centrul Municipal de Cultură Arad și cu sprijinul Primăriei Municipiului Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Asociația Culturală Metropolis. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *