Ziarul electronic al arădenilor

Caravana Jandarmeriei recrutează tineri din județul Arad

Pentru a prezenta cât mai eficient oferta educațională pentru cele 700 de locuri vacante în Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi (sesiunea ianuarie 2018), Jandarmeria Română a demarat o campanie la nivel național prin deplasarea unei carevane în principalele orașe ale României.

Autospeciala inscripționată cu mesajul „Vino în echipa noastră!“ va ajunge duminică, 26.11.2017, în orașul Chișineu Criș, unde va staționa timp de o oră, în parcarea fostului magazin Trei G, începând cu ora 14.00.

Tot duminică, între orele 15.30 și 17.00, aceasta se va afla în Piața „Avram Iancu“ din municipiul Arad, unde sunt invitați toți tinerii care au vârsta până în 27 de ani împliniți și sunt absolvenți de studii medii cu diplomă de bacalaureat.

În cele două locații, alături de jandarmii de la ordine publică vor fi prezenți și colegi din cadrul resurselor  umane, pentru a răspunde cât mai eficient tuturor întrebărilor venite din partea celor interesați.

Doritorii se pot înscrie pe loc, având nevoie doar de cartea de indentitate, ulterior dosarul se va completa la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, str. Jandarmeriei nr. 1-3, pană pe data de 05.12.2017.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IJJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.