Căprar: „Vrem să câștigăm Primăria Arad și Consiliul Județean“

Publicat de actualitati-arad in 26 May, 2014 | 1 Commentariu

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAPreședintele PSD Arad, Dorel Căprar, a declarat că rezultatul obținut la alegerile europarlamentare obligă organizația județeană la obținerea altor performanțe, astfel că social-democrații și-au propus câștigarea Primăriei municipiului, a conducerii Consiliului Județean, dar și a cât mai multor primării din județ, la următoarele alegeri locale.

Dorel Căprar a spus, luni, că președintele PSD, Victor Ponta, a felicitat organizația județeană din Arad pentru rezultatul obținut la alegerile europarlamentare.

„Vreau să mulţumesc în primul rând lui Dumnezeu pentru aceste rezultate, că ne-a dat puterea şi sănătatea să câştigăm alegerile în Arad. Cred că este un precedent, în ultimii 10-20 de ani, în a câştiga alegerile împotriva celor de la PDL. Premierul României şi preşedintele nostru, domnul Victor Ponta, a felicitat Aradul pentru rezultatul obţinut şi eu consider că acest lucru este doar un început. Nu mă interesează discuţiile care au fost peste drum (sediul PDL Arad – n.r.), cum că alegerile au fost câştigate de dânşii, poate doar în mintea lor bolnavă. Eu cred că este un început bun, pentru schimbarea obţiunii politice în Ardeal“, a declarat Dorel Căprar.

Liderul PSD Arad a mai afirmat că la aceste alegeri „cetăţenii au taxat minciunile care au fost aruncate pe piaţă în ultima perioadă“.

„Cetăţenii ne-au dat votul nouă pentru guvernarea bună care o avem, guvernarea Victor Ponta, şi eu sunt convins că în toamnă vom avea un rezultat mult mai bun şi candidatul alianţei noastre va câştiga alegerile prezidenţiale. Este un rezultat care ne obligă pe mai departe. Nu ne îmbătăm cu apă rece, nu suntem euforici, nu am făcut chef, nu am ieşit cu steaguri, nu ne-am dus peste drum la sediul adversarilor noştri politici, cum au făcut ei aproape de fiecare dată când au câştigat alegerile, am tratat cu maximă seriozitate aceste rezultate şi în continuare vrem să creştem politic în Arad, vrem să demonstrăm că suntem o echipă tânără, suntem o echipă serioasă şi tot ceea ce am promis vom face şi ne vom ţine de cuvânt faţă de alegătorii noştri şi faţă de alegătorii nehotărâţi. Noi, în continuare, vrem să creştem organizaţia noastră numeric, calitativ, şi ne gândim, pe lângă alegerile prezidenţiale, la alegerile locale unde vrem să câştigăm Primăria municipiului Arad, preşedinţia Consiliului Judeţean Arad şi, bineînţeles, foarte multe primării din judeţ“, a mai declarat Dorel Căprar.

Biroul Electoral Judeţean Arad a finalizat centralizarea voturilor din judeţ, iar conform rezultatelor finale Alianţa PSD-UNPR-PC este câştigătoare în judeţ, cu 26,83 la sută din voturi.

Pe locul al doilea s-a aflat PDL, cu 24,74 la sută, în timp ce PNL are 12,37 la sută din voturi. UDMR a obţinut 7,61 la sută, candidatul Mircea Diaconu – 5,65 la sută, PMP – 4,23 la sută, iar PRM – 2,19 la sută.

Share Button

comentarii

1 comment

  1. alegator says:

    Cu Gheorghe Falca candidat ,PSD o sa isi impuna primar cind o vedea parul…si asa mai departe.Visati frumos domnilor cu trandafiri la butoniera,visati ca si asta e un lucru de facut.

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare