Ziarul electronic al arădenilor

Căprar (PSD Arad): „Sunt absolut convins că vom obţine rezultate notabile la alegerile din iunie“

Primari PSD 14 aprilie 2016Deputatul PSD Dorel Caprar consideră că este nevoie de o reorientare stategică şi o prioritizare privind investiţiile la nivel de judeţ şi mai ales de corectitudine procedurală în ceea ce priveşte derularea proiectelelor realizate pe fonduri europene.

„După cum spunea astăzi şi colegul meu, senatorul Mihai Fifor, Guvernarea PSD nu poate fi sub nicio formă acuzată că a neglijat judeţul Arad în ceea ce priveşte investiţiile.Iar cifrele şi proiectele finalizate sau în curs de derulare vin în sprijinul acestei afirmaţii.

E dureros, incorect şi mai ales frustrant când cei care s-au aflat sau se află de mai bine de un deceniu la cârma Consiliului Judeţean Arad ies cu mesaje publice în care minimalizează sprijinul necondiţionat pe care l-au primit de la Guvernul Ponta sau se fac că ignoră realizările directe ale primarilor social-democraţi în exerciţiu.

Pe de altă parte tocmai aceşti domni liberali, portocalii la bază, la care fac referire, cei care nu au fost încă trimişi în judecată pentru fapte de corupţie, au încercat în permanenţă să distrugă veriga de legătură cu primarii noştri, tratând actul administrativ din perspectiva politică, cu gândul la propria lor imagine şi nu prin prisma interesului public general.

PSD Arad a atras de fiecare dată atenţia când au apărut astfel de abuzuri şi o va face în continuare dacă va fi cazul. Mult prea uşor tac însă aceeaşi lideri PDL-PNL cănd vine vorba despre pierderea de finanţări europene sau proasta gestiune a lor. Vorbim aici despre sume importante, unele dintre ele risipite în aer.

La început „tam-tam” public, apoi tăcere profundă, în cel mai bun caz explicaţii incoerente în şoaptă care nu reuşesc să convingă pe nimeni.Incompetenţă administrativă? Necinste?

Venim la nivel de judeţ cu o echipă de candidaţi redutabili şi de aceea cred că este necesar şi util să-i prezentăm săptămânal în faţa presei şi opiniei publice pentru a le cunoaşte proiectele şi intenţiile.

Foarte mulţi dintre cei care se lansează în cursa pentru cucerirea fotoliilor de primari sunt pentru prima oară în faţa acestui examen electoral dificil, însă vin cu un capital uman şi profesional consistent, dublat de onestitate şi cele mai bune intenţii.

Sunt absolut convins că vom obţine rezultate notabile la alegerile din iunie, pentru că cetăţenii judeţului au înţeles seriozitatea cu care tratăm proiectele şi perspectivele de dezvoltare ale regiunii, acordând o atenţie deosebită modernizării comunităţilor locale în mod integrat”, afirmă deputatul Dorel Căprar.

Crina Miculiţ – candidat primar Vărădia de Mureş

Emilia Ignişca – candidat primar Târnova

Iosif Bimbo – candidat primar Livada

Radu Tocoian – candidat primar Hăşmaş

Andrei Kocsis – candidat primar Nădlac

Mihaela Banci – candidat primar Hălmăgel

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă al PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *