Ziarul electronic al arădenilor

Căprar: Iustin Cionca este disperat de lipsa de popularitate la nivel de judeţ

Dorel Caprar-5 aprilie 2016Deputatul Dorel Căprar consideră că poveştile cusute cu aţă albă pe care Iustin Cionca le debitează cu regularitate în presă nu fac altceva decât să mascheze lipsa soluţiilor dreptei la nivelul judeţului Arad şi eternul limbaj dublu promovat de acesta şi acoliţii săi.

„După ce am văzut cu toţii de ce au fost în stare cei de la PDL, în momentul în care au fost la guvernare, pare imposibil de crezut că politicieni precum Iustin Cionca ar putea vreodată lucra pentru interesele legitime ale cetăţenilor.

Până ieri, alaltăieri, umbla într-adevăr prin judeţ, însă pentru a cumpăra organizaţii la pachet, fiind disperat de absenţa structurilor de partid şi de lipsa personală de aderenţă la electoratul din mediul rural.

Cionca ştie că nu are priză la cetăţeni şi nu este de mirare, pentru că oamenii îşi aduc cu precizie aminte că în calitate de parlamentar a fost partizanul tăierii pensiilor şi salariilor, când a fost la guvernare, idee pe care a reluat-o public recent, în media, cu lejeritatea latifundiarului transformat în bugetar de lux.

Dacă la acest capitol nu mai am îndoieli, mă miră oarecum faptul că senatorul Ioan Cristina a ales o asemenea companie, după toate umilinţele publice pe care le-a înghiţit din partea trupei portocalii.

La fel cum sunt surprins de hărnicia şi mobilizarea exemplară de care dă dovadă în aceste zile, în condiţiile în care în 2012, pe vremea USL, când chiar el candida pentru preşedinţia CJA nu a catadicsit să străbată judeţul, dormind liniştit că PSD-ul îi face campanie.

Lipsa de sinceritate şi limbajul dublu se plătesc în politică iar parlamentarii PDL-PNL ar trebui să fie conştienţi de acest fapt şi să nu mai vină cu basme legate de repartiţia dezechilibrată de fonduri în Guvernarea PSD, pentru că toată lumea ştie că Guvernul Ponta a fost singurul după Revoluţie care a alocat cele mai mari sume de bani pe linia Consiliului Judeţean Arad.

A făcut-o în mod nediscriminatoriu, pentru că am crezut şi credem într-o dezvoltare armonioasă a  judeţului. Atunci, vitejii PDL-işti au tăcut chitic, în momentul în care o serie de proiecte au început să prindă frumos contur sub cea mai performantă formulă guvernamentală pe care România a avut-o după 1989.

Este uşor să vorbeşti, încercând să induci în eroare cetăţenii, care unii dintre ei nu cunosc cu exactitate care sunt atribuţiile dar şi limitele legale ale unui mandat de parlamentar.

De aceea, spre deosebire de Iustin Cionca şi colegii săi, mie nu îmi este nici frică nici ruşine să mă întâlnesc săptămânal cu oamenii şi să discut deschis problemele acestui judeţ.

Ruşine ar trebui să le fie celor care au adus locuitorii acestei ţări în pragul disperării alături de Emil Boc şi Traian Băsescu”, afirmă deputatul PSD Dorel Căprar.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

CITITI SI: Iustin Cionca: „Aducem la Arad resursele pe care PSD le-a luat de aici și le-a trimis în alte județe”

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *