Capace de canal, găsite la un centru clandestin de colectare

Publicat de actualitati-arad in 20 Feb, 2013 | Parerea ta

fierUn centru clandestin pentru colectarea materialelor feroase a fost descoperit în Arad, iar polițiștii au găsit zeci de capace de canal și grătare pentru scurgerea apei pluviale, furate de trei persoane.

În timpul unui control la acest centru clandestin pentru colectarea materialelor feroase, polițiștii de la Secția nr. 1 au descoperit 29 de capace canal din fonta și fier, precum şi 28 de grătare  pentru scurgerea apei pluviale.

„În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în perioada decembrie 2012 și până în prezent, Ioan M., de 34 ani, din Călan, Constantin T., de 35 ani, din judeţul Neamț, și Ioan T., de 39 ani, din Zimand Cuz, au sustras capacele de canal, pe care ulterior le  transportau cu un autoturism înmatriculat în Germania şi le valorificau la centre de colectare clandestine“, se menționează într-o informare a Inspectoratului de Poliției al Județului Arad.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a bărbaţilor, iar pe numele lor a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru furt calificat.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare