Cantonament Internaţional de Twirling în Arad

Publicat de actualitati-arad in 18 Aug, 2015 | Parerea ta

11872669_146134115723830_1279120707_nÎn perioada 10 – 16 august s-a desfăşurat la Arad Cantonamentul Internaţional de Twirling.

Este cea de a doua întâlnire de acest gen cu cele două antrenoare din Olanda şi Belgia, Joyce Baggerman şi Nele Vandendungen.

A fost  un  cantonament de învăţare a tehnicilor de mănuire a bastonului, respectiv nivelul 1 şi 2 de twirling.  La acest cantonament, pe lângă sportivii de la Clubul Sportiv Mistral Arad, au participat şi sportive din  Blaj, Bucureşti, Deva, Oradea şi Satu Mare.

Colaborarea  cu   domnişoara  Joyce Baggerman  este de bun augur pentru sportivii noştri deoarece nivelul de pregătire este  superior, Olanda fiind ţara cu cei mai mulţi campioni pe plan  European.

Ea a mai fost la Arad şi  în lunile ianuarie şi martie câteva zile, când  a pregătit sportivii de la C.S. Mistral pentru Campionatul Mondial de Twirling.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Clubul Sportiv Mistral Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare