Candidatul PDL la Preşedinţie va fi ales de toţi membrii partidului

Publicat de actualitati-arad in 17 Aug, 2013 | Parerea ta

pdlCandidatul PDL la Preşedinţie va fi ales de toţi cei peste 300.000 de membri ai partidului, a precizat liderul PDL, Vasile Blaga, într-o conferinţă de presă după Colegiul Director, menţionând că speră ca acesta să fie şi candidatul dreptei.

„Am decis ca alegerea candidatului PDL la Preşedinţie să fie făcută de toţi cei peste 300.000 de membri de partid, nu prin electori, nu de aleşii locali, ci de toţi membrii“, a spus Blaga, sâmbătă.

El a exprimat, în acelaşi timp, disponibilitatea PDL de a colabora, după alegerile europarlamentare din 2014, cu celelalte partide politice de centru-dreapta, pentru a găsi “cea mai bună formulă” pentru alegerile prezidenţiale.

Vasile Blaga a spus, însă, că PDL speră ca acela care va fi ales candidatul partidului să fie şi candidatul dreptei la prezidenţialele de anul viitor.

Tot sâmbătă, liderul PDL, Vasile Blaga, a anunţat că partidul va prezenta un guvern alternativă până la mijlocul lunii septembrie, susţinând că este “îngrijorrat şi scandalizat” de “mocirla politică” în care se “scufundă” premierul Victor Ponta.

sursa: mediafax.ro

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Politic

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare