Ziarul electronic al arădenilor

Campanie umanitară: „Cutia cu Suflet“, ediția a IV-a

14962509_1258361667562454_72546661_nPoate că o cutie de pantofi nu spune multe, dar, cu siguranță, te va face să realizezi că pașii mici, dar siguri, sunt cea mai la îndemână unealtă de a face bine.

Proiecte de acest gen ne amintesc că sunt destui oameni printre noi care au înțeles că trebuie să pună binele unui amărât mai presus de bunăstarea personală!

Și în acest an, Asociația Cetatea Voluntarilor, împreună cu partenerii de nădejde, va desfășura campania umanitară „Cutia cu Suflet, ediția a IV-a, campanie cu care Cetatea Voluntarilor se mândrește și asta deoarece în memoria arădenilor aceasta a rămas imprimată.

Perioada de colectare a cutiilor este 7.11 – 20.12 2016, iar mai apoi, aceste cutii vor fi dăruite copiilor cu posibilități materiale reduse din județ.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Asociația Cetatea Voluntarilor. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *