Ziarul electronic al arădenilor

Campanie de informare. „Biciclim în spiritul legii!”

Poliția Locală Arad continuă seria acțiunilor de conștientizare a participanților la trafic asupra prevederilor Codului Rutier, în cadrul campaniei de informare intitulate: „Biciclim în spiritul legii!”.

În săptămâna 27 februarie – 2 aprilie 2017, polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație pe Drumurile Publice au împărțit pliante informative și au răspuns întrebărilor unui număr de peste 250 de arădeni.

Acțiunile de conștientizare s-au derulat pe faleza Mureșului, pe porțiunea cuprinsă între zona Constructorul și biserica Maranata, respectiv pe Bulevardul Revoluției, pe porțiunea cuprinsă între strada Crișan și Teatrul Clasic „Ioan Slavici”.

Demarate pe raza municipiului în data de 10 februarie 2017, acțiunile din cadrul campaniei de conștientizare „Biciclim în spiritul legii!” se vor derula până în data de 10 mai 2017.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă al Poliției Locale Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *