UPDATE: Campanie – „Alături de Leo Iorga“

Publicat de actualitati-arad in 04 May, 2014 | Parerea ta

leo iorgaPe Facebook a fost creată pagina „Alături de Leo Iorga“, pe care a fost lansată o campanie de strângere de fonduri pentru Leo Iorga, care are nevoie de bani pentru o intervenție chirurgicală.

„Leo Iorga, unul dintre cei mai iubiţi solişti rock de la noi, are nevoie de ajutorul nostru – al colegilor, al prietenilor, al fanilor, al oamenilor cu suflet. După ce în urmă cu trei ani a învins cancerul la plămân, revenindu-şi destul de repede după intervenţia chirurgicală la care a fost supus – graţie unei echipe de medici profesionişti – acum Leo se confruntă din nou cu această boală. Trebuie să fie operat urgent, în 9 mai 2014, pentru a i se extirpa o tumoră pe creier (…)”, se spune pe pagina “Alături de Leo Iorga”.

Pe aceeaşi pagină de Facebook a fost postat şi un cont în care cei interesaţi pot face donaţii.

Arădenul Leo Iorga, solistul vocal al trupei PACT, unul dintre cei mai cunoscuţi solişti rock din România, va fi operat, la data de 9 mai, pentru extirparea unei tumori cerebrale

Leo Iorga va fi operat pe 9 mai la Spitalul Monza – Brain Institute din Bucureşti, au declarat, pentru Mediafax, apropiaţi ai artistului.

UPDATE

Solistul rock Leo Iorga a declarat, pentru Mediafax, că a aflat săptămâna trecută că trebuie să suporte o intervenţie chirurgicală de urgenţă, pentru extirparea unei tumori cerebrale, precizând că înainte de Paşti a avut o criză mare de convulsii şi a urmat un tratament care “l-a anchilozat”.

Leo Iorga va fi operat pe 9 mai la Spitalul Monza – Brain Institute din Bucureşti.

“Săptămâna trecută am aflat că trebuie să fac această intervenţie chirurgicală de urgenţă. Am urmat un traseu şi pentru că asupra metastazelor mele cerebrale a fost intervenit din septembrie, una dintre ele a dispărut complet. Dar înainte de Paşti am avut o criză mai mare de convulsii, ca un fel de convulsii epileptice. Tratamentul respectivelor crize m-a anchilozat, adică nici nu mai pot să mă ţin pe picioare, şi atunci m-am întors la suita de medici (…) Radiologic nu se mai poate intra acum pentru că formaţiunea rămasă acolo a fost foarte expusă radiologic (…) Şi atunci singura soluţie viabilă, preferabilă, a fost intervenţie chirurgicală directă, însă la foarte multe spitale de stat mi s-a spus că riscurile sunt de paralizie totală sau parţială şi singurul loc unde l-am găsit pe doctorul Sergiu Stoica a fost la spitalul privat Monza”, a declarat Leo Iorga, duminică, pentru agenţia Mediafax.

Leo Iorga a precizat că le mulţumeşte tuturor celor care îi sunt alături: fani, prieteni, staff şi persoane care donează pentru susţinerea financiară a operaţiei.

“Eu nu am cerut niciun ban de la nimeni. Colegii mei, Holograf, Gyuri Pascu, Mircea Baniciu, Voltaj, toată lumea, normal că au share-uit anunţul, pentru că la noi, chiar dacă este concurenţă în muzică, există o solidaritate. Chiar m-a mişcat gestul lor. Fiecare contribuie cu cât poate. Nimeni nu pune pistolul la tâmplă nimănui (…) Fiind vorba de o clinică privată există un tarif. Şi s-au oferit să ne ajute mai mulţi şi atunci, rezultatele astea, fiind şi perioadă de 1 mai, nu le voi vedea decât la începutul săptămânii care vine, pentru că operaţia trebuie făcută urgent. Altfel, poate puteam să o fac şi eu ca alţii în străinătate, cu bani de la stat, 50.000 de euro sau 150.000 de euro, nu era vorba de 8.000 de euro. Nu câştigă un artist în România 8.000 de euro pe un spectacol, cum speculează unii care habar nu au cu ce se mănâncă această industrie”, a mai spus Leo Iorga, pentru Mediafax.

Leo Iorga, unul dintre cei mai cunoscuţi solişti rock din România, s-a născut la Arad, în 1964.

sursa: mediafax.ro

CITITI SI: Leo Iorga are nevoie de ajutor financiar pentru o operație

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare