Camion cu lăzi de bere, lovit de tren la Nădab

Publicat de actualitati-arad in 30 Nov, 2013 | Parerea ta

foto00Un autocamion încărcat cu ambalaje pentru bere a fost lovit, sâmbătă dimineața, în zona localității arădene Nădab, de un tren personal care circula pe ruta Oradea-Timișoara.

Conform polițiștilor, șoferul autocamionului, marca Iveco, care circula dinspre Nădab spre Șimand, nu a oprit la trecerea peste nivel cu calea ferată, semnalizată cu Crucea Sf. Anfrei.

„Camionul a fost lovit de un tren personal care circula pe ruta Oradea-Timișoara. Șoferul nu a respectat semnificația indicatorului rutier «Crucea Sfântului Andrei». În urma accidentului nu au rezultat victime. Traficul rutier nu a fost blocat, însă traficul feroviar a fost oprit până la terminarea cercetărilor“, a precizat Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Arad.

În urma impactului, camionul a fost proiectat pe marginea căii ferate, iar ambalajele au fost împrăștiate pe câteva zeci de metri.

Șoferul autocamionului are 34 de ani și este din județul Maramureș. El a fost amendat de polițiști, care i-au suspendat și permisul de conducere.

foto222

foto111

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare