Ziarul electronic al arădenilor

Călin Costea: „UTA nu a fost ajutată de adimistraţia locală pentru a promova în Liga I”

UTA apaReprezentanţii Partidului Mândri că Suntem Arădeni îşi exprimă regretul că UTA nu  a fost susţinută  de către administraţia Falcă şi lăsată să joace într-un meci atât de important pe un teren impropriu.

Arădenii au disputat returul barajului pentru promovarea în Liga I, duminică, contra echipei din Voluntari. Meciul a început cu întârziere, din pricina faptului că din loc în loc erau bălţi şi jucătorii au fost nevoiţi să adune apa.

„Este inadmisibil, ca o echipă ce doreşte promovarea în prima ligă să nu aibe suportul autorităţilor. Din pricina ploii torenţiale, s-au format bălţi şi partida era în pericol de a nu se disputa. Jucătorii şi chiar arbitrii au adunat apa cu prosoape, o imagine nedemnă de un oraş cum este Aradul”, spune Călin Costea, preşedintele Partidului Mândri că Suntem Arădeni.

Mai mult, Călin Costea spune că starea gazonului a afectat calitatea meciului şi afirmă că UTA avea o şansă în plus dacă exista un sistem de drenare.

„Consider că şansele UTA-ei au fost spulberate de starea jalnică a terenului. Dacă exista un sistem de drenare a apei, se putea juca în condiţii optime, iar şansele noastre ar fi crescut”, mai completează Călin Costea.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Partidul Mândri că Suntem Arădeni. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

CITITI SI: UTA Arad a ratat promovarea în Liga I

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.