Ziarul electronic al arădenilor

Călin Costea s-a retras din cursa pentru Primăria Arad

calin costeaPreședintele Partidului Mândri Că Suntem Arădeni, Călin Costea, și-a retras candidatura pentru Primăria municipiului Arad și a anunțat că îl va susține pe candidatul independent Sebastian Bulumac.

Anunțul a fost făcut într-o conferință de presă susținută, miercuri, în Parcul „Mihai Eminescu“.

„Am observat că unul dintre candidaţi are şansele cele mai mari pentru a deveni viitorul primar al Aradului. Ca atare, astăzi, eu îmi voi retrage candidatura la Primăria Aradului, şi, în acelaşi timp, îl voi susţine cu toată încrederea şi puterea mea pe Sebastian Bulumac, pentru că sunt convins sută la sută că el va fi următorul primar al Aradului, al nostru, al arădenilor. Fac acest anunţ cu inima împăcată, după ce am vorbit şi cu ceilalţi membri ai partidului şi am avut o unanimitate generală“, a declarat Călin Costea.

Acesta a anunțat că partidul său va avea candidați pentru Consiliul Local Municipal Arad.

„Noi vom merge, în continuare, la consilieri, exact cum am promis arădenilor şi împreună cu Sebastian şi cu celelalte forţe politice care vor vrea să se alăture după acest scrutin, probabil, vom reuşi să schimbăm ceea ce s-a distrus în acest oraş“, a mai spus Costea.

Sebastian Bulumac a afirmat că el rămâne un candidat independent și le-a mulțumit celor care îl susțin.

„Îi mulţumesc lui Călin Costea şi mă bucur că a venit la o astfe de construcţie. Mă bucur că am alături, pe lângă societatea civilă, două partide politice, cel mai mare partid politic din România şi partidul local Mândri Că Suntem Arădeni. Mă bucur că PSD a demonstrat că are o deschidere faţă de zona civică şi, subliniez încă odată, că eu sunt un candidat independent“, a declarat Sebastian Bulumac.

Share Button

comentarii

2 Comments

  • informatul

    Desigur ca acest gest de renuntare nu este unul ”de curtoazie” el datorandu-se in principal dosarului de cercetare penala datorita caruia acesti ”mandri” aradeni vor plati pentru falsurile in listele de semnaturi ale sustinatorilor. Ar trebui sa lase ”mandria” si sa mearga pana la capat, cu capul plecat, sa-si ceara scuze public pentru infractiunea comisa retragandu-si si lista de consilieri, la fel de penal inregistrata. Cine nu crede, poate pune o intrebare la Parchetul de pe langa Judecatoria Arad…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.