Ziarul electronic al arădenilor

Călin Costea: „Domnule Falcă, nu mai băgați la «apă» banii arădenilor!“

calin costeaCălin Costea, președintele partidului local Mândri că Suntem Arădeni, spune că ploaia căzută în ultimele zile în municipiul Arad a scos în evidență lucrările de proastă calitate executate pe bani foarte mulți de administrația condusă de Gheorghe Falcă.

“Partidul Mândri că Suntem Arădeni a atras atenția, încă de acum câteva luni că în Arad au fost făcute lucrări de proastă calitate, cu bani mulți. Ploaia din ultimele zile nu face decât să confirme această teorie. Dincolo de sistemul de evacuare a apelor pluviale care nu a făcut față în mai multe cartiere ale Aradului, am văzut trotuare făcute în ultimul an pe care s-au format bălți. Mă refer la cele de pe străzile Episcopiei, Tudor Vladimirescu, Dornei, Calea Radnei, Calea Timișorii, etc”, spune Călin Costea.

Acesta mai afirmă că nu este admisibil ca sisteme de canalizare noi, realizate pe împrumuturi făcute de municipalitate, să cedeze atât de ușor. În plus, pe trotuarele modernizate acum un an sau doi au apărut adevărate piscine pe care arădenii sunt nevoiți să le evite cu tact.

“Credem că primarul Gheorghe Falcă, pe care nici ploaia nu-l mai iubește, ar trebui să răspundă pentru această situație. Banii arădenilor au fost cheltuiți prost, aruncați pe niște lucrări submediocre. Cu unele din aceste lucrări, Gheorghe Falcă s-a lăudat în campania electorală, iar acum îl dau de gol. Partidul Mândri că Suntem Arădeni sancționează asemenea derapaje din dorința de a obliga administrația locală să nu își mai bată joc de banii arădenilor. Doar în acest fel arădenii vor fi cu adevărat respectați, nu prin lozinci electorale”, mai spune Călin Costea.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Partidul Mândri că Suntem Arădeni. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.