Ziarul electronic al arădenilor

Călin Bibarț a preluat atribuțiile de director general al Romsilva

calin bibartCălin Bibarț, fost prefect al județului Arad, a preluat, luni, atribuțiile de director general al RNP-Romsilva, până la ocuparea unui concurs pentru ocuparea acestei funcții.

Bibarț, care ocupă postul de director al Departamentului Informatică, Strategii și Comunicare din cadrul Romsilva, are 44 de ani și este de profesie inginer silvic.

După absolvirea Facultății de Silvicultură din Brașov, Călin Bibarț a lucrat o scurtă perioadă la un ocol silvic de la Direcția Silvică Cluj. Apoi s-a transferat la Arad, unde a fost, pe rând: șef de district, șef de ocol la Lipova, în perioada 2005 — 2009 și în perioada 2012 — 2015.

Între anii 2009 și 2012 a fost prefect al județului Arad.

Regia Națională a Pădurilor — Romsilva a demarat, în data de 3 martie, procedura de selecție pentru ocuparea funcției de director general, iar anunțarea rezultatului final este programată pentru 8 aprilie 2016.

La data de 13 ianuarie 2016, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Cristiana Pașca Palmer, a semnat ordinul de revocare a lui Adam Crăciunescu din calitatea de membru în Consiliul de Administrație al Regiei Naționale a Pădurilor — Romsilva.

O zi mai târziu, Crăciunescu și-a depus mandatul de director general al Regiei Naționale a Pădurilor, începând cu data de 21 martie 2016.

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.