Ziarul electronic al arădenilor

Calimente acuză: Zilele Aradului, transformate în campanie electorală

comunicat presaEdiţia 2016 a „Zilelor Aradului” este un bun prilej de bucurie şi veselie pentru foarte mulţi arădeni.

Suntem în an electoral şi municipalitatea şi partidul de guvernământ de la Arad condus de petrecăreţul Falcă îşi dau în petec, evident pe bani publici, încercând să puncteze electoral prin angajarea a tot felul de folclorişti şi manelişti care să producă atmosferă prin cartierele Aradului.

Am putea crede că sunt „Zilele cartierelor” comasate cu Zilele Aradului, dar ne-am înşela: „Zilele cartierelor” vor fi mai la toamnă, prin octombrie, pentru că toţi arădenii trebuie să ştie, o vom ţine până la alegerile parlamentare din decembrie, tot într-o veselie electorală marca Falcă.

Iar dacă observăm că pe scenele din cartiere defileaza exclusiv primarul şi consilierii săi, campania electorală e mai mult decat evident. Pentru o utilă comparaţie, la Oradea zilele municipiului au ţinut doar două zile, iar la Timişoara au durat doar trei zile. Doar la Arad, unde suntem mai cu Falcă (sau „mai cu moţ!”) ne permitem 10 zile de aşa-zise petreceri.

Şi e bine ca arădenii să petreacă, să-şi cinstească oraşul făuritor de Mare Unire, dar e bine şi să reflecteze unde se duc banii din taxe şi impozite, unele dintre cele mai mari din ţară, plătite conştiincios an de an.

Dar pentru că zilele unui oraş merită respectul şi consideraţia fiecaruia dintre noi, în bună omenie şi cu suflet deschis, acum de zilele Aradului le urăm concetăţenilor noştri, arădenilor noştri frumoşi, multă sănătate şi La Mulţi Ani, Arad!

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de deputat Mihăiţă Calimente, preşedinte ALDE Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *