Cabinet pentru urgenţe stomatologice, la Spitalul Județean

Publicat de actualitati-arad in 12 Dec, 2014 | Parerea ta

3La Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad a fost inaugurat, vineri, un cabinet de medicină dentară de urgență, care va funcționa non-stop, investiția fiind făcută din bugetul Consiliului Județean.

Cabinetul de stomatologie funcţionează la parterul Spitalului Judeţean, intrarea fiind pe strada Andreny Karoly nr. 2-4.

„Cabinetul de Medicină Dentară de Urgenţă va fi deschis la orice oră din zi şi din nopate şi era extrem de necesar având în vedere că în municipiul Arad nu exista un asemenea cabinet stomatologic care să funcţioneze în baza unui contract cu Casa de Asigurări de Sănătate. Continuăm investiţiile în sistemul sanitar arădean. Vrem să oferim cetăţenilor un act medical şi condiţii cât mai ridicate”, a declarat Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad

De asemenea, managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, Teodora Olariu, a spus că acest cabinet stomatologic va fi deservit de o echipă de 6 medici.

„Vor fi manopere pe care le vom executa numai în regim de urgenţă, urmând ca pacientul să se prezinte ulterior şi să fie preluat în alte cabinete. Cabinetul de stomatologie este dotat cu aparatură de ultimă generaţie, inclusiv cu aparat pentru radiografii dentare, astfel vor putea fi făcute intervenţii în regim de urgenţă. Cabinetul va funcţiona în regim de «foc continu», inclusiv de sărbători”, a spus Teodora Olariu.

Lucrările de recompartimentare a spaţiului în care funcţionează noul cabinet, cât şi dotarea acestuia cu aparatură medicală, au fost finanţate din bugetul Consiliului Judeţean Arad, valoarea totală a investiţiilor fiind de aproximativ 200.000 lei.

12

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare