Ziarul electronic al arădenilor

Cabană turistică, scoasă la licitație de Fisc

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Arad prin Serviciul Fiscal Orăşenesc Lipova scoate la valorificare prin licitaţie publică bunul imobil al debitorului S.C. „Konak Imobiliare” S.R.L, constând dintr-o cabană turistică rurală cu parter şi mansardă în suprafaţă de 589 mp.

Cabana este compusă din  sală receptie, sală servire restaurant, bucătărie, piscină interioară, 10 camere duble, teren aferent în suprafaţă de 1.712 mp (inclusiv clădirea), construită din cărămidă, situată în localitatea Ghioroc str.   –   nr. F.N., preţul de pornire al licitatiei  fiind de 643.349 lei   (exclusiv TVA).

Cabana turistică a fost construită între anii 2008 – 2011, preţul de evaluare al imobilului a fost stabilit la 1.286.698 lei, dar în urma organizării a opt termene de licitaţii, acesta a scăzut la actualul preţ.

Accesul la cabană se poate realiza de pe DN7 dinspre direcţia Deva şi Arad şi DJ 708 C care este asfaltat.

Imobilul se pretează foarte bine pentru turismul de week-end şi pentru organizarea de evenimente, precum şi pentru alte activităţi.

Pentru informaţii suplimentare vă puteţi adresa la Serviciul Fiscal Orăşenesc Lipova, str. N. Bălcescu nr. 5, jud.Arad, telefon 0257/ 562597 int.209.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Administrația Județean a Finanțelor Publice Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.