Bursa locurilor de muncă, la Pecica

Publicat de actualitati-arad in 12 Feb, 2015 | Parerea ta

comunicat presaDirecţia Generală de Asistentă Socială şi Protecţia Copilului Arad împreună cu Asociaţia Profesională Neguvernamentală de Asistenţă Socială ASSOC Baia Mare au deosebita plăcere, de a vă invita să participaţi la Bursa locurilor de muncă, organizată în cadrul proiectului cu titlul „Egalitate de şanse la o viată implinită”, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

Acţiunea va avea loc vineri, 13 februarie 2015, începand cu ora 10:00, în cadrul Primăriei Pecica, sala APIA.

Bursa Locurilor de Muncă, împreună cu toate celelalte activităţi derulate în cadrul acestui proiect, este orientată în direcţia îmbunătăţirii capacităţii de ocupare a persoanelor de etnie romă, propunându-şi să-i susţină în demersurile lor de ocupare a unui loc de muncă.

Persoanele de etnie romă din comunitatea Pecica participante la această bursă au urmat programe de instruire – acces pe piaţa muncii şi au absolvit cursuri de calificare în meseria: lucrător finisor pentru construcţii.

Participarea la eveniment este gratuită, iar organizatorii vor pune la dispoziţia participanţilor toate materialele necesare desfăşurării în cele mai bune condiţii a bursei.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Direcţia Generală de Asistentă Socială şi Protecţia Copilului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare