Bunuri în valoare de 45.000 lei, confiscate la frontieră

Publicat de actualitati-arad in 11 May, 2017 | Parerea ta

Poliţiştii de frontieră de la PTF Nădlac II – Csanadpalota au descoperit și confiscat bunuri în valoare de 45.000 lei, pe care un bărbat a încercat să le introducă în țară fără documente legale.

Potrivit polițiștilor de frontieră, „la punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, pe sensul de intrare în ţară, s-a prezentat la controlul specific, cetăţeanul român A.S., în vârstă de 38 ani, care conducea un autoturism marca Mercedes înmatriculat în România, cu care tracta o platformă pe care se afla un microbuz înmatriculat în Spania“.

Împreună cu acesta, în autoturism mai călătorea și cetățeanul român Vali R., din judeţul Teleorman.

La controlul de frontieră, poliţiştii au descoperit în compartimentul marfă al microbuzului care se afla pe platformă diverse bunuri: unelte de grădinărit și de uz casnic, motoare de barcă, etc.

În urma cercetărilor a rezultat că bunurile îi aparțin lui Vali R. Bărbatul a recunoscut că bunurile sunt ale sale, dar nu a putut prezenta documente de provenienţă pentru acestea.

Marfa, în valoare de 45.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar Vali R. a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 1.500 de lei, pentru efectuarea de activităţi de comerţ fără îndeplinirea condiţiilor legale.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare