Budincă din carne de pui

Publicat de actualitati-arad in 21 Jul, 2014 | Parerea ta

Ingrediente:

500 gr carne fiartă de pui

5 ouă

300 gr. smântână

două linguri pesmet

sare, piper

mărar și pătrunjel tocate

puțin unt pentru uns tava

o lingură de pesmet

Mod de preparare:

Într-un castron se bat ouăle cu smântână, se adaugă sarea, piperul, praful de copt, verdeața tocată și pesmetul. Carnea se taie cubulețe și se pune în sosul de mai sus amestecând încă puțin. Se unge tava cu unt și se presară cu pesmet (o lingură).

Budinca se coace la o temperatura de 170 grade dimp de 45-50 minute.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Reteta zilei

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare