Budincă de paste cu ciuperci

Publicat de actualitati-arad in 04 Apr, 2016 | Parerea ta

Ingrediente:

un pachet paste scurte

300 gr. ciuperci sau o cutie conservă ciuperci

3 cepe

o cană cu lapte

3 ouă

150 gr telemea sau altă brânză

două linguri unt

2-3 linguri parmezan ras

3 linguri ulei de măsline

o legătură pătrunjel

sare, piper

Mod de preparare:

Călim în ulei încins ceapa şi ciupercile tăiate mărunt, condimentăm cu sare, piper şi oprim focul după ce a scăzut apă din ciuperci. Într-un castron amestecăm ciupercile cu pastele fierte şi scurse, ouăle bătute cu lapte şi brânza zdrobită sau rasă. Răsturnăm amestecul într-o formă unsă cu unt, nivelăm suprafaţa, acoperim cu folie de aluminiu şi lăsăm la cuptor 30-40 min.

Cu câteva minute înainte de a fi gata, scoatem forma, presărăm parmezanul şi pătrunjelul tăiat mărunt deasupra şi mai lăsăm 5 min. Servim imediat.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20
apiland.ro
Carturesti.ro

Mai multe din Reteta zilei

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare