Ziarul electronic al arădenilor

Budincă cu brânză și legume

Ingrediente:

un dovlecel

jumătate ardei kapia

un ou

o cutie cremă de brânză cu usturoi

jumătate cutie cremă de brânză cu smântână

100 gr. parmezan

frunze de busuioc tocate

sare

Mod de preparare:

Se taie cubulețe dovlecelul și ardeiul kapia. Se toacă mărunt frunzele de busuioc. Parmezanul se dă pe răzătoarea mică.

Într-un castron se pune dovlecelul, ardeiul kapia, brânza, oul și sarea și se amestecat.

Se adaugă busuiocul tocat și parmezanul și se amestecă din nou.

Compoziția se pune într-o tavă de chec de silicon. Se mai presară deasupra puțin parmezan.

Se pune tava în cuptorul încălzit la 200 grade pentru 45 minute.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.