Budincă cu brânză și legume

Publicat de actualitati-arad in 18 Feb, 2015 | Parerea ta

Ingrediente:

un dovlecel

jumătate ardei kapia

un ou

o cutie cremă de brânză cu usturoi

jumătate cutie cremă de brânză cu smântână

100 gr. parmezan

frunze de busuioc tocate

sare

Mod de preparare:

Se taie cubulețe dovlecelul și ardeiul kapia. Se toacă mărunt frunzele de busuioc. Parmezanul se dă pe răzătoarea mică.

Într-un castron se pune dovlecelul, ardeiul kapia, brânza, oul și sarea și se amestecat.

Se adaugă busuiocul tocat și parmezanul și se amestecă din nou.

Compoziția se pune într-o tavă de chec de silicon. Se mai presară deasupra puțin parmezan.

Se pune tava în cuptorul încălzit la 200 grade pentru 45 minute.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Reteta zilei

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare